top of page

Rune (10) wil ETEN verkopen | Wie krijgt de meeste klanten?

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als winkelmedewerker bij Kippie. Hoe ziet een werkdag eruit? Welke opleiding heb je nodig? Hoe kan je een eigen franchise vestiging beginnen? En welke producten verkopen goed? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.


De 10-jarige Rune houdt van lekker eten en ze beoordeelt haar eten in restaurants graag met een cijfer. Ze twijfelt dan ook of ze later als ze groot is culinair recensent wil worden of dat ze zelf eten wil verkopen. Rune haar lievelingseten is kip en het lijkt haar fantastisch om heerlijke kip gerechten klaar te maken en te verkopen.


Jochem van Gelder verrast Rune op school met een werkdag als winkelmedewerker bij Kippie. Samen worden ze aan het werk gezet om de winkel klaar te maken voor opening. Zo moeten ze de producten bijvullen en zet Rune Jochem aan het werk om schoon te maken. Jochem krijgt al snel door dat Rune een geboren leider is, wanneer ze hem er op wijst dat hij geen stukjes moet overslaan.


Naast het helpen van klanten en een Kippiepan klaarmaken nemen Jochem en Rune het tegen elkaar op in een Challenge, waarbij ze zoveel mogelijk klanten de winkel in moeten zien te krijgen. Terwijl Jochem met grof geschut komt door het gebruik van een megafoon, besluit Rune het slim aan te pakken door hapjes uit te delen in het winkelcentrum. Welke tactiek het beste werkt en wie de Challenge wint door de meeste klanten naar binnen te krijgen zie je in deze aflevering van Later als Ik Groot ben.


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we met kinderen van 9 - 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Ze krijgen een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleven ze een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Kippie.

Comments


bottom of page