top of page

WERKEN IN EEN PATATZAAK | CAREL (11) WIL PATATBAKKER WORDEN EN DOET EEN WHATSINMYMOUTH CHALLENGEWERKEN IN EEN SNACKBAR

Welke opleiding heb je nodig om patatbakker te worden? Of op welke manier kan jij je eigen vestiging openen? Hoe maak je de lekkerste patat? En welke saus smaakt het lekkerste bij patat? Allemaal vragen waarbij het water je wellicht al mond loopt.


De 11-jarige Carel vindt patat van Bram het lekkerste, maar zijn favoriete snack is een broodje kroket (zonder saus). Volgens Carel moet je gastvrij zijn en bestellingen goed kunnen onthouden wanneer je bij Bram Ladage of een andere snackbar werkt.


Rein van Duivenboden verrast Carel met een werkdag bij de vestiging van Bram Ladage in Schiedam. Samen moeten ze eerst de net binnen gekomen zakken aardappels in de koelcel leggen, maar weten ze in te schatten hoeveel kilo aardappels er op een dag doorheen gaan? Daarnaast moeten ze hun eigen verse patat hakken en bakken. In een ‘Whats in My Mouth Challenge’ nemen Carel en Rein het tegen elkaar op. Van patatbakker Kim krijgen ze geblinddoekt patatjes met verschillende sauzen te proeven. Weten zij te herkennen welke saus het is? Daarnaast helpen ze natuurlijk de klanten. Of dat goed gaat? En wie deze challenge gaat winnen? Je ziet het in deze nieuwe aflevering van 'Later als ik Groot ben'.
Commentaires


bottom of page