top of page
LAIGB Background website jobs_edited_edited.png

Informatie voor ouders en verzorgers

Uw kind wil zich opgeven voor 'Later als ik Groot ben'. Dan vinden wij ontzettend leuk. Hierbij informeren wij u over een aantal belangrijke zaken. Overtuig u allereerst ervan dat uw kind zich opgeeft om een uiterst waardevolle en leuke ervaring op te doen in het kader van zijn/haar droomberoep. We zoeken gemotiveerde kinderen die graag meer van een beroep willen afweten. 

Er volgt, in overleg, een online screening. U en uw kind hebben een video-call (ZOOM) met iemand van ons team. Als uw kind wordt geselecteerd stellen wij alleen ouders/verzorgers daarvan op de hoogte. Voor uw kind blijft dit uiteraard een verrassing.

 

Opnames nemen een paar uur in beslag. Mocht dit op een doordeweekse dag zijn: bespreek deelname aan het programma met de school. Het wordt veelal beschouwd als waardevolle investering in de ontwikkeling van het kind. De school kan echter verlangen dat de opnametijd wordt ingehaald of verslag wordt gedaan van deze bijzondere ervaring. Uw kind wordt (thuis of op school) opgehaald en reist mee met de crew.

 

Het meedoen aan 'Later als ik groot ben...' is een spannende maar bovenal leuke happening. Camera, geluid, een regisseur...het maakt snel een hoop indruk. Uiteraard stellen wij alles in het werk om de opnames zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Dat is ons ervaren productieteam zeker toevertrouwd. Wij nemen geen onnodige risico's bij de uit te voeren opdrachten. Wij hebben de plicht om voor uw kind een ontheffing op het verbod (BOVK) van kinderarbeid aan te vragen en staan bij de uitvoer van dit programma onder streng toezicht van het Ministerie van Sociale Zaken. Een geruststellende gedachte. 

 

Er worden geen vergoedingen gedaan. Niet aan het kind. Niet aan u. 

 

Als u zich in deze aanpak en spelregels kunt vinden vult u samen met uw kind het aanmeldformulier in. Wie weet zien wij u en uw kind terug bij een van de komende opnames van het programma. Over het selectieproces (en de uitkomst hiervan) wordt niet gecorrespondeerd. Dit is geheel ter discretie van de programmamakers. Mocht u nog vragen aan ons hebben, schroom deze dan niet te stellen. Dat kan per e-mail op tv@studiohogeheren.nl.

Later als ik Groot ben - crew aan het werk bij opnames.jpg
bottom of page