top of page

 Later als ik Groot ben LIVE 

Op zondag 11 juni 2023 is er weer 'Later als ik Groot ben' Live. De interactieve beroepsoriëntatie dag voor jongens en meiden uit de bovenbouw. Het is van 10 tot 4 uur bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Een toffe dag vol plezier voor het hele gezin. Maak op interactieve manier kennis met diverse beroepen. Door te doen, te ervaren, met veel sport, spel en Virtual Reality. We hebben beroepen voor denkers en voor doeners. Voor jongens en voor meiden. Wat dacht je van een fitheidstest op een echte stormbaan 🪖 van Defensie? Ontdek hoe bruggen worden gebouwd. Kom zagen en 3D printen om te zien of de bouwwereld 🔨 iets voor je. Duik in de grafische wereld of leer programmeren met computers. Liever een baan in de zorg, werken in een winkel of modeshows lopen?.....er is zoveel te zien en te beleven op ons te gekke event. Je komt tijd te kort.  

 

We hebben een hele speciale gast. Niemand minder dan William Huizinga van Buienradar vertelt vanuit zijn eigen weer-studio hoe je op televisie 📺 het weer presenteert. En met een beetje mazzel mag je dat zelf ook even proberen. Hoe tof is dat? Natuurlijk zijn Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden er ook. Daarmee kun jij op de foto tijdens de Meet and Greets.

 

We organiseren deze editie wederom in de megabioscoop van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Kaartjes kosten 10 euro. Ouders en verzorgers komen gratis mee. Koop hieronder jouw ticket. We hebben beperkt plaats dus OP=OP.

LAIGB Backdrop blue 2022 webversie.jpg

 HIER WIL JE BIJ ZIJN! 

 TICKETS 

 Coupon gekregen? Bestel op normale wijze en vul code in bij het uitchecken 

 DIT WAS EDITIE 2022 

LAIGB Backdrop blue 2022 webversie.jpg

 DIT GA JE BELEVEN 

Later als ik groot ben SHH_0337.jpg

 DEELNEMEN 

Bedrijven, (branche)verenigingen en opleiders kunnen zich nu aanmelden als standhouder. Je ontvangt van ons dan in no-time een voorstel. Ook zoeken we donateurs en merken die willen samplen op het event. Download de brochure voor meer informatie.

Later als ik groot ben SHH_0192.jpg
bottom of page
<