top of page

 Later als ik Groot ben LIVE EVENT 

Op zondag 11 juni 2023 organiseren wij de derde editie van het 'Later als ik Groot ben' Live Event. De beroepenbeurs voor jongens en meiden uit de bovenbouw. Van 10 tot 4 uur. Een interactieve beroepsoriëntatie dag vol plezierMaak op interactieve manier kennis met diverse beroepen. Beroepen voor denkers en voor doeners. Voor jongens en voor meiden. Wat dacht je van een fitheidstest op een echte stormbaan van Defensie? Wat moet je allemaal kunnen en weten om verpleger op een ambulance te worden? Wat doet een pakketbezorger eigenlijk? Wat zijn waterbouwers? Welke banen zijn er allemaal in een ziekenbuis, in de bouw of in de grafische sector? Hoe presenteer je op tv het weer voor een green-screen? Op deze en andere vragen kun je allemaal antwoord krijgen door naar het Later als ik Groot ben event 2023 te komen. 

 

Natuurlijk zijn Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden er ook. Daarmee kun jij op de foto tijdens de Meet and Greets. En we hebben nog meer verrassingen in petto maar daarover later meer. Hou deze pagina in de gaten. Onder voorbehoud van wijziging organiseren we ook deze derde editie weer in de megabioscoop van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Kaartjes kosten 10 euro per stuk. Tickets voor dit event zijn nu te koop. Zie hieronder. Overleg wel eerst met je ouders of verzorgers.

LAIGB Backdrop blue 2022 webversie.jpg

 Bekijk de aftermovie van het LIVE EVENT 2022 

 KOOP HIER JOUW TICKETS 

Lijkt het je leuk om naar ons Live Event te komen? Bespreek het met jouw ouders of verzorgers. Als die dat ook een goed idee vinden, dan kunnen jullie hieronder tickets bestellen. We zien je graag op ons event. Let op: tickets kunnen niet aan de deur worden gekocht.

  • Later als ik Groot ben Live 3
    11 jun. 10:00 – 16:00 CEST
    Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht, Nederland
    De interactieve beroepenbeurs voor kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar. In navolging van de gelijknamige serie op YouTube. Met Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden.

 Foto's van het LIVE EVENT 2022 

Later als ik groot ben SHH_0337.jpg

VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven, (branche)verenigingen en opleiders kunnen zich nu aanmelden als standhouder. Je ontvangt van ons dan in no-time een voorstel. Ook zoeken we donateurs en merken die willen samplen op het event. Download de brochure voor meer informatie.

Later als ik groot ben SHH_0192.jpg
LAIGB Backdrop blue 2022 webversie.jpg
bottom of page