pagina-content
 

 Later als ik Groot ben LIVE EVENT 

Op 15 mei 2022 organiseerden wij de tweede editie van het 'Later als ik Groot ben' Live Event. De carrièrebeurs voor jongens en meiden uit de bovenbouw. Een interactieve beroepsoriëntatie dag vol beleving, sport en spel. Ruim 800 kinderen uit het hele land hebben deze editie bezocht. Het was gezellig druk. Dit event werd gehouden in en om Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

 

Deze editie vierden we samen met Stichting Petje af die dit jaar 15 jaar is geworden. Kinderen uit het hele land kwamen met bus en trein naar Utrecht om hier samen met ons feest te vieren.  

 

Op een interactieve manier maakten jullie kennis maken met diverse beroepen. Beroepen voor denkers en voor doeners, voor jongens en voor meiden. Wat dacht je van een fitheidstest op een echte stormbaan van Defensie? Die was best pittig. En weten jullie nu wat je allemaal moet kunnen om verpleger op een ambulance te worden? Wat doet een pakketbezorger eigenlijk? Welke banen zijn er allemaal in een ziekenhuis? En...hoe presenteer je eigenlijk het weer op televisie voor een green-screen? RTL weerman William Huizinga liet het je zien in zijn weer theater. En natuurlijk waren Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden er ook. Daarmee kon jij op de foto tijdens de Meet and Greets. En nog veel en veel meer. Jullie zullen best moe naar huis zijn gegaan. Hopelijk heb je op deze spetterende dag een hoop ideeën opgedaan over wat je later zou kunnen worden.

Als je bent geweest: tof dat je er was. Heb je het gemist? Hou dan deze pagina goed in de gaten. Binnenkort vertellen wij jou wanneer de derde editie van dit event zal worden gehouden en waar. 

 Foto's van het LIVE EVENT 2022 

 Bekijk de aftermovie van het LIVE EVENT 2022 

 Met dank aan alle sponsoren