pagina-content
  Adverteren in het programma  

"Later als ik groot ben" is een interessant podium voor commerciële merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Wij bieden advertentieruimte aan leveranciers uit diverse branches. Adverteren kan zowel op televisie (RTL4) als online (web, social en YouTube).

 

Bovenal biedt het format ruimte aan bedrijven, brancheverenigingen en stichtingen die het bevorderen van werken in hun sector hoog in het vaandel hebben staan en hun vakgebied onder de aandacht willen brengen bij de jeugd. Bedrijven die begrijpen dat je nu moet investeren om straks over voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen beschikken. Materiaal uit de uitzendingen zal op basisscholen worden gebruikt als lesmateriaal. Materiaal uit de uitzendingen kan door bedrijven vrij van rechten worden gebruikt in hun eigen communicatie.  

 

Programma sponsors zijn voor ons als programmamakers van vitaal belang. Zonder hun financiële bijdragen en vertrouwen kunnen wij dit kwalitatieve en inspirerende televisieprogramma niet maken. Alle realisatie- en uitzendkosten van ‘Later als ik groot ben’ komen voor rekening van producent SHH Productions. De markt maakt het format mogelijk door middel van financiële bijdragen en plukt vruchten van besproken exposure binnen of rondom het format. Wij hopen dat u ons steunt in het realiseren van onze ambitie. 

EXPOSURE MOGELIJKHEDEN EN VORMEN

IN-SCRIPT

TELEVISIE | YOUTUBE

In het productieproces wordt bepaald bij welk thema of kandidaat uw product of dienst het beste past en wordt u ingedeeld in één van de afleveringen van het programma. Onze redactie bepaalt samen met u de insteek van het item en zal uw verkoopargumenten vertalen in een script die u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator. Uw naam en uw bedrijfsnaam worden vermeld in een titelbalk en het logo van uw bedrijf of merk komt op een natuurlijke wijze in beeld gedurende het in-script item.

BILLBOARDS

TELEVISIE | YOUTUBE

Billboards en breakbumpers zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards en breakbumpers verhogen uw naamsbekendheid en dwingen respect af binnen uw doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

PRODUCT PLACEMENT

TELEVISIE | YOUTUBE

U bent leverancier of fabrikant van producten die passen bij de doelgroep van het programma en toegepast kunnen (en mogen) worden binnen het format. Daar dit een format gericht op kinderen is, geldt een streng beleid hierin. In overleg creëren we een of meerdere gebruiks- of toepassingsmoment(en) in de uitzendingen. Ook een Super Product Placement (waarbij presentatie tekst wordt afgestemd) behoort tot de mogelijkheden. Uw product of dienst komt op een duidelijke, edoch natuurlijke wijze, in beeld.

EXTRA MOGELIJKHEDEN OP YOUTUBE

‘Later als ik Groot ben...', is er niet alleen op televisie maar is er ook met specifieke afleveringen voor op YouTube. Daarvoor gelden, bovenop de hierboven geschetste mogelijkheden (in-script, billboards en Product Placement), de volgende aanvullende mogelijkheden die standaard worden meegenomen:

 • Product vermelding. In de beschrijving van de video worden getoonde producten vermeld met daarbij een URL verwijzing naar een door adverteerder op te geven bestemmingspagina. 

 • Zoektermen. In de zoektermen van de video worden product en productnaam meegenomen voor extra organisch bereik.​

ONZE CROSS-MEDIALE AANPAK

‘Later als ik groot ben, is niet alleen een serie televisie-uitzendingen waarbij het na uitzending op televisie ophoudt. We zijn cross-mediaal aanwezig en creëren daarmee via verschillende kanalen touch-points voor sponsoren. 

 • We zijn er nagenoeg ieder weekend met uitzendingen op televisie op de best bekeken familiezender RTL4 en op tijdstippen (in de dagprogrammering) die er toe doen. 

 • We zijn er met Online video. Uitzendingen van het programma kunnen online worden terug gekeken via RTL-XL/VideoLand (6 dagen gratis) en 24 uur per dag (zonder reclames) via het YouTube kanaal. Maar we zijn er ook met specifieke afleveringen die alleen voor het YouTube kanaal geproduceerd worden. 

 • We zijn er met een uitgebreide programma website. Alle partners krijgen een vermelding (met logo en link) op onze informatieve programmawebsite binnen het RTL domein. Aan deze site wordt regelmatig gerefereerd in de uitzending voor meer informatie en aanmelden als kandidaat. 

 • We zijn er met een evenement waarbij de doelgroep kennis kan maken met diverse beroepen middels interactieve games en quizes. 

 • We zijn er op Sociale Media. Op het Facebook en Instagram kanaal van 'Later als ik groot ben' wordt behind the scènes materiaal van de opnames geplaatst en kan (in beperkte mate) een like & win actie worden gehouden. 

 • Business netwerk. Als programma partner wordt u onderdeel van een selecte groep bedrijven die allen baat hebben wij het bevorderen van de markt, elkaar gaan zien (of spreken) en mogelijk business met elkaar kunnen ontwikkelen. Wij verbinden graag.

 SPONSORS 

Seizoen 3 van de televisie-uitzendingen van 'Later als ik Groot ben...' worden mede mogelijk gemaakt door de volgende merken:
Unique
uitzendbureau
Kinepolis
Bioscopen
Servero
Slurpfruit
Het Oranje Kruis
EHBO
DELA
verzekeringen
Goliath
Games
Sony
vlog-camera
Cameranu.nl
Foto en video
PIOS
studiebegeleiding
Van Mossel VKV
Onze auto
Vingino
Kinderkleding
Vadobag
schooltassen
Pilot Benelux
Pennen
Bruynzeel
Potloden
ECP
Platform
Meer weergeven
Daarnaast ontvangen wij budget van brancheverenigingen, belangenorganisaties of opleiders die hun vak graag onder de aandacht brengen via dit vermakelijke en leerzame programma voor de bovenbouw.

© 2020 SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. | Gedempte Zalmhaven 617 | 3011BT Rotterdam | 010-4134579 | tv@studiohogeheren.nl

Lees hier ons Privacy Statement

 • LAIGB op YouTube
 • LAIGB op Instagram
 • LAIGB op Facebook