pagina-content
 

 Pre-recruitment en adverteren 

'Later als ik Groot ben...' is een relevant communicatiepodium voor bedrijven, brancheverenigingen, belangenverenigingen en stichtingen die het bevorderen van werken in hun sector hoog in het vaandel hebben staan. Door het financieren van een uitzending kunnen zij hun vakgebied op indrukwekkende en moderne wijze onder de aandacht brengen bij de jeugd. De aflevering zal voor lange tijd beschikbaar zijn op YouTube en is daarmee een houdbare investering. Afleveringen kunnen door organisiaties vrij van rechten worden gebruikt in de eigen communicatie. 

"Later als ik groot ben" is interessant merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Wij bieden advertentieruimte aan leveranciers uit diverse branches tegen aantrekkelijke tarieven. Adverteren kan in (of rond) de uitzendingen op televisie en op YouTube. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

 Adverteer mogelijkheden 

Werken als uitvinder bij TaTa Steel

Redactioneel

TELEVISIE | YOUTUBE

In het productieproces wordt bepaald bij welk thema of kandidaat uw product of dienst het beste past en wordt u ingedeeld in één van de afleveringen van het programma. Onze redactie bepaalt samen met u de insteek van het item en zal uw verkoopargumenten vertalen in een script die u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator. Uw naam en uw bedrijfsnaam worden vermeld in een titelbalk en het logo van uw bedrijf of merk komt op een natuurlijke wijze in beeld gedurende het in-script item.

Adverteren in Later als ik Groot ben

BILLBOARDS

TELEVISIE | YOUTUBE

Billboards en breakbumpers zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards en breakbumpers verhogen uw naamsbekendheid en dwingen respect af binnen uw doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

Adverteren in Later als ik Groot ben

PRODUCT PLACEMENT

TELEVISIE | YOUTUBE

U bent leverancier of fabrikant van producten die passen bij de doelgroep van het programma en toegepast kunnen (en mogen) worden binnen het format. Daar dit een format gericht op kinderen is, geldt een streng beleid hierin. In overleg creëren we een of meerdere gebruiks- of toepassingsmoment(en) in de uitzendingen. Ook een Super Product Placement (waarbij presentatie tekst wordt afgestemd) behoort tot de mogelijkheden. Uw product of dienst komt op een duidelijke, edoch natuurlijke wijze, in beeld.

 Extra opties op YouTube 

‘Later als ik Groot ben...', maakt afleveringen die alleen op YouTube worden uitgezonden. Daarvoor bieden we aanvullende promotie-mogelijkheden die standaard worden uitgevoerd:

  • Product vermelding. In de beschrijving van de video worden getoonde producten vermeld met daarbij een URL verwijzing naar een door adverteerder op te geven bestemmingspagina. 

  • Zoektermen. In de zoektermen van de video worden product en productnaam meegenomen voor extra organisch bereik.​

 We zijn er altijd en overal 

‘Later als ik groot ben, is een cross-mediale productie. We zijn er...

  • Op televisie (RTL4)

  • Op YouTube

  • Op diverse social media

  • Met events

  • Met deze website