top of page
Later als ik Groot ben - crew aan het werk bij opnames.jpg

Maak verbinding met arbeidskrachten van de toekomst

'Later als ik Groot ben...' is een relevante productie voor bedrijven, brancheverenigingen, belangenverenigingen, opleidingsbedrijven en stichtingen die hun vakgebied willen promoten bij de arbeidskrachten van de toekomst. Dat doen ze door centraal te staan in één of meerdere uitzending(en) van een format. Met 'Later als ik ik Groot ben' planten we belangrijke zaadjes bij kinderen die aan de vooravond staan van eerste keuzes op het gebied van leren en werken. We verruimen hun blik op de diversiteit aan beroepen. We bieden op een luchtige en vermakelijke wijze inspiratie en prikkelen de fantasie. Pre-recruitment noemen we dat. 

 

Voor huidige medewerkers van een organisatie zijn opnames van 'Later als ik Groot ben' een bijzondere ervaring: er is niets leuker dan vol trots kinderen te kunnen vertellen over jouw vakgebied.

 

Zichtbaar zijn in een aflevering van het programma levert voor lange tijd rendement op. Afleveringen blijven jarenlang beschikbaar op ons YouTube kanaal. Afleveringen, social media promo's en Shorts kunnen door deelnemende partners tevens worden gebruikt in de eigen communicatie: op websites, in social media, in nieuwsbrieven en meer.

We zijn gestart in 2017 maakten ondertussen meer dan 130 afleveringen van dit programma. Weten welke bedrijven eerder deelnamen? Download dan de PDF met referenties. Hopelijk mogen wij jullie hier binnenkort aan toevoegen.

MET VIDEO'S | SHORTS | SOCIALS | EVENTS

Laat je vak zien in een video

Hart van Nederland bericht: Tweederde van alle werkgevers zijn van mening dat kinderen van nu te vaak kiezen voor een zogeheten 'onzin-baan'. Ze verspillen daarmee hun talent en zorgen voor tekorten in cruciale functies. Het antwoord hierop: laat in een video zien hoe tof en nuttig jouw vak is.

Media opties bij Later als ik Groot ben

"Later als ik Groot ben" is interessant voor merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Door aanwezig te zijn in onze productie getuig je als merk van maatschappelijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van de jeugd. Veel van onze kijkers zijn te jong voor een eigen Google account en kijken dus onder supervisie van ouders en verzorgers. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Wij bieden exposure-mogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met op met SHH Productions.

Later als ik Groot ben - piloot worden bij TUI.jpg

AFLEVERING DOEN

We maken een aflevering over jullie vakgebied of een speciale functie binnen jullie vakgebied. Opnames vinden op locatie plaats. Onze redactie bepaalt samen met jullie de insteek van de aflevering en vertaalt dit naar in een script dat u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator en het logo van het bedrijf komt op natuurlijke wijze in beeld. Soms wordt bedrijfskleding gedragen door kandidaat en presentator om het gevoel van 'werken bij' door kandidaat te versterken. 

Adverteren in Later als ik Groot ben

BILLBOARDING

Billboards en zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards verhogen naamsbekendheid en dwingen respect af bij de doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

Adverteren in Later als ik Groot ben

PRODUCT PLACEMENT

Producten of diensten die passen bij de doelgroep van het programma kunnen worden getoond. Daar dit een format gericht op kinderen is, gaan we hier zorgvuldig mee om. In overleg creëren we een relevant gebruiksmoment in de uitzending(en). Bijvoorbeeld als afscheidscadeau voor de kandidaat als blijk van waardering voor zijn/haar inzet tijdens de snuffelstage.

Een veilige haven

'Later als ik Groot ben' is puur en oprecht. Het is een serie die je als leerkracht, ouder of verzorger met een gerust hart aan jonge kijkers kunt voorschotelen zonder te hoeven vrezen voor zaken als overmatige opzweperigheid, het tonen van het verkeerde voorbeeld, grof taalgebruik en meer. Een team van ervaren en volwassen makers, gepokt en gemazeld in de wereld van televisie, maakt Later als ik Groot ben. Deelnemende bedrijven (sponsoren) hebben wij ons altijd een stevige vinger in de pap. Er wordt niets uitgezonden dat niet is gezien en goedgekeurd. Een geruststellende gedachte.

Marcel van Buren | Producent

Marcel van Buren.png

 Dank aan sponsoren 

Dankzij bedrijven, instellingen en (branche)verenigingen kun jij kijken naar afleveringen van Later als ik Groot ben. Zij maken ons werk financieel mogelijk en zorgen ervoor dat jij als kandidaat jouw droombaan mag komen uitproberen. Enkele merken zetten we hieronder extra in het zonnetje. Die helpen ons om extra leuke dingen voor jou te doen.

Kinepolis sponsor Later als ik Groot ben
El Dorado van 999Games - sponsor van Later als ik Groot ben.
Go VMBO
Later als ik Groot ben SPONSOR AD DrSquish.png
Later als ik Groot ben SPONSOR AD Batte cubes.png
bottom of page