pagina-content
 
 Beroepspromotie en adverteren  

'Later als ik Groot ben...' is een ideaal podium voor bedrijven, brancheverenigingen, belangenverenigingen en stichtingen die het bevorderen van werken in hun sector hoog in het vaandel hebben staan. Door het sponsoren van een uitzending kunnen zij hun vakgebied op indrukwekkende wijze onder de aandacht brengen bij de jeugd. Wij staan altijd open voor samenwerken met organisaties die begrijpen dat je nu moet investeren om straks over voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen beschikken. Pre-recruitment, heet dat. Afleveringen kunnen door organisiaties vrij van rechten worden gebruikt in de eigen communicatie. Materiaal uit de uitzendingen wordt op basisscholen veelvuldig gebruikt als les- of pauzemateriaal.   

"Later als ik groot ben" is een interessant format voor commerciële merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Wij bieden advertentieruimte aan leveranciers uit diverse branches tegen aantrekkelijke tarieven. Adverteren kan in (of rond) de uitzendingen op televisie en op YouTube. 

Programma sponsors zijn voor ons als programmamakers van vitaal belang. Zonder hun financiële bijdragen en vertrouwen kunnen wij dit kwalitatieve en inspirerende format niet maken. Alle productie-, realisatie- en distributiekosten van ‘Later als ik groot ben’ komen voor rekening van producent. De markt maakt het format mogelijk door middel van financiële bijdragen (sponsoring) en door middel van (in-program) adverteren.  Wij hopen dat u ons steunt in het realiseren van onze ambitie en zien u graag aan boord als partner van het format. 

EXPOSURE MOGELIJKHEDEN EN VORMEN

Schermafbeelding 2018-12-20 om 13.20.19.

Redactioneel

TELEVISIE | YOUTUBE

In het productieproces wordt bepaald bij welk thema of kandidaat uw product of dienst het beste past en wordt u ingedeeld in één van de afleveringen van het programma. Onze redactie bepaalt samen met u de insteek van het item en zal uw verkoopargumenten vertalen in een script die u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator. Uw naam en uw bedrijfsnaam worden vermeld in een titelbalk en het logo van uw bedrijf of merk komt op een natuurlijke wijze in beeld gedurende het in-script item.

Voorbeeld billboards Later als ik groot

BILLBOARDS

TELEVISIE | YOUTUBE

Billboards en breakbumpers zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards en breakbumpers verhogen uw naamsbekendheid en dwingen respect af binnen uw doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

Voorbeeld Product Placement Later als ik

PRODUCT PLACEMENT

TELEVISIE | YOUTUBE

U bent leverancier of fabrikant van producten die passen bij de doelgroep van het programma en toegepast kunnen (en mogen) worden binnen het format. Daar dit een format gericht op kinderen is, geldt een streng beleid hierin. In overleg creëren we een of meerdere gebruiks- of toepassingsmoment(en) in de uitzendingen. Ook een Super Product Placement (waarbij presentatie tekst wordt afgestemd) behoort tot de mogelijkheden. Uw product of dienst komt op een duidelijke, edoch natuurlijke wijze, in beeld.

EXTRA MOGELIJKHEDEN OP YOUTUBE

‘Later als ik Groot ben...', maakt specials die alleen op YouTube worden uitgezonden. Daarvoor bieden we aanvullende promotie-mogelijkheden die standaard worden uitgevoerd:

  • Product vermelding. In de beschrijving van de video worden getoonde producten vermeld met daarbij een URL verwijzing naar een door adverteerder op te geven bestemmingspagina. 

  • Zoektermen. In de zoektermen van de video worden product en productnaam meegenomen voor extra organisch bereik.​

ONZE CROSS-MEDIALE AANPAK

‘Later als ik groot ben, is een cross-mediale productie. We zijn er...

  • Op televisie (RTL4)

  • Op YouTube

  • Op Facebook

  • Op Instagram

  • Met een jaarlijks event

  • Met deze website