top of page
Later als ik Groot ben met Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden.jpg

 Met wie ga jij graag op snuffelstage 2.0 ? 

Jochem van Gelder in Later als ik Groot ben.jpg

JOCHEM
VAN GELDER

Jochem van Gelder presenteert Later als ik Groot ben al vanaf de allereerste uitzending. Wist je dat Jochem vroeger voor leraar heeft gestudeerd? Hij werd uiteindelijk een van de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren. Jochem fotografeert graag en gaat altijd op zoek naar Het Perfecte Plaatje.

Rein van Duivenboden in Later als ik Groot ben.jpg

 REIN
VAN DUIVENBODEN 

Rein van Duivenboden is sinds 2021 één van de vaste presentatoren van Later als ik Groot ben. Wist je dat Rein in een boyband heeft gezeten? Mainstreet was dat. De meesten van jullie kennen hem waarschijnlijk als acteur in Spangas. Rein's grote droom is om een hele dikke Amerikaanse film te spelen.

 Meld je nu aan als kandidaat 

Wil ook jij graag een toffe snuffelstage met ons om te zien of jouw droombaan ook echt jij je past? Dat kan! Jij kunt je altijd gratis aanmelden. Om aan te kunnen melden moet jij tussen de 9 en 14 jaar oud zijn. Vraag altijd toestemming van jouw ouders of verzorgers om mee te doen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat jouw droombaan is en wat je hoopt te ontdekken of te leren bij 'Later als ik Groot ben'.

 AANMELDFORMULIER 

Ik zit momenteel in...

Bedankt voor jouw inzending. Als jij in aanmerking komt voor het programma neemt de redactie contact op.

bottom of page