top of page
Later als ik Groot ben met Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden.jpg

Met wie ga jij graag op snuffelstage ? 

Ze zullen maar ineens bij jou op de deurmat staan om je te verrassen! Hoe leuk is dat? Onze presentatoren Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden gaan op een opnamedag al vroeg uit de veren om jou een leuke snuffelstage te bezorgen. Ze gaan de hele dag met je mee. Ze knopen je aan experts die alles van het beroep weten. En ze helpen jou met een paar typische werktaken die je mag uitvoeren. We waarschuwen alvast: ze zijn niet erg handig en hebben lang niet overal verstand van. Dat kan dus nog spannend worden. Durf jij dit aan? Geef je dan snel op als kandidaat.

Jochem van Gelder presenteert Later als ik Groot ben.jpg

JOCHEM
VAN GELDER

Jochem van Gelder presenteert Later als ik Groot ben al vanaf de allereerste uitzending. Wist je dat Jochem vroeger voor leraar heeft gestudeerd? Hij werd uiteindelijk een van de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren. Jochem fotografeert graag en gaat altijd op zoek naar Het Perfecte Plaatje.

Rein van Duivenboden in Later als ik Groot ben op YouTueb.jpg

 REIN
VAN DUIVENBODEN 

Rein van Duivenboden is sinds 2021 één van de vaste presentatoren van Later als ik Groot ben. Wist je dat Rein in een boyband heeft gezeten? Mainstreet was dat. De meesten van jullie kennen hem waarschijnlijk als acteur in Spangas of van TikTok. Rein's grote droom is om een hele dikke Amerikaanse film te spelen.

 Meld je nu aan als kandidaat 

Wil ook jij graag een toffe snuffelstage met ons om te zien of jouw droombaan ook echt jij je past? Dat kan! Jij kunt je altijd gratis aanmelden. Om aan te melden moet jij tussen de 9 en 13 jaar oud zijn. Vraag altijd toestemming van jouw ouders of verzorgers om je aan te mogen melden. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat jouw droombaan is. Waarom lijkt je dit zo fantastisch? Hoe lang denk je er al over dit beroep? Waar denk je dat je goed in moet zijn om dit beroep uit te kunnen oefenen? Vertel ons zo veel als mogelijk en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige!

Vul dit aanmeldformulier in

In welke klas zit jij nu?

Dank je wel voor jouw inzending. Wat goed dat je die stap hebt gezet. Stoer van je. We krijgen uiteraard heel veel aanmeldingen van kinderen en kunnen helaas niet alles doen. Als jij in aanmerking komt voor deelname aan het programma dan neemt de redactie vanzelf contact op met jouw ouder(s) of verzorger(s). Het blijft dus nog even spannend!

bottom of page