top of page

GOEDKOOPSTE OUTFIT scoren, Lieke (12) werkt dagje in SCHOENENWINKEL

Deze week in Later als ik Groot ben: Werken in een schoenenwinkel. Er zijn veel verschillende schoenen te koop, zoals sneakers, hakken, laarzen, slippers en sandalen. Maar hoe geef je het beste advies aan klanten die op zoek zijn naar een paar nieuwe schoenen? Waar moet je als leidinggevende in een schoenenwinkel goed in zijn? En welke opleiding heb je nodig om in een schoenenwinkel te werken?


Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben. Wat voor schoenen zijn eigenlijk jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments, wij zijn namelijk erg benieuwd...Modeadvies geven is wat Lieke het liefste doet. Deze snuffelstage in een echte schoenenwinkel is haar dan ook echt op het lijf geschreven.


De 12-jarige Lieke houdt enorm van mode en kledingadvies geven. Het lijkt Lieke geweldig om later als ze groot is kleding te ontwerpen of te verkopen in een winkel. Rein van Duivenboden verrast Lieke wanneer ze niets vermoedend aan het winkelen is in Rotterdam. Lieke’s droom komt uit wanneer ze samen gaan ze werken bij Lieke’s favoriete winkel: Scapino. Als eerste nemen Rein en Lieke het tegen elkaar op in een Challenge om te kijken wie een zo’n goedkoop mogelijke voetbaloutfit bij elkaar kan zoeken in vijf minuten. De twee haasten zich door de winkel, op zoek naar voetbalkleding, schoenen en accessoires. Wie denk jij dat het minste geld uitgeeft?


Hoe motiveer je personeel? De meningen zijn hierover verdeeld tussen Lieke en Rein.


Daarna mogen Rein en Lieke in de winkel klanten helpen, kleding en schoenen opbergen, de etalage opnieuw inrichten met de nieuwste mode en als leidinggevende het personeel aansturen. Maar op welke manier doe je dat doet? Daar zijn Rein en Lieke het niet over eens. Lieke probeert aan Rein duidelijk te maken dat je het personeel vooral moet motiveren, maar of Rein dat lukt? Dat zie je in deze nieuwe aflevering van ‘Later als Ik Groot ben...'


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we of de droombaan die jij in gedachten hebt ook daadwerkelijk bij je past. Je krijgt een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleef je een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: https://www.scapino.nl/

Kommentare


bottom of page