top of page

Werken bij Kruidvat - Quinty (12) wil aan de slag als winkelmedewerker

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als winkelmedewerker bij Kruidvat. Wat voor opleiding heb je nodig om in een winkel te werken? Welke verschillende werkzaamheden zijn er allemaal in een winkel? En heb je een diploma nodig om geneesmiddelen te verkopen? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.De 12-jarige Quinty heeft af en toe al in de winkel op de camping van haar opa en oma gewerkt. Daar mocht ze meehelpen met dozen in het magazijn goed zetten en als een echte cassiere achter de kassa staan. Dat vond Quinty zo leuk dat ze later als ze groot is graag in een winkel wil werken. Volgens Quinty is het vooral belangrijk dat je mensen goed kunt helpen en dat je weet waar welke producten staan.


Rein van Duivenboden verrast Quinty met een werkdag bij één van haar favoriete winkels. Ze mag namelijk een dag werken bij Kruidvat. Daar worden ze aan het werk gezet om de producten in de winkel aan te vullen, achter de kassa te werken als cassieres en om klanten te helpen als verkoopmedewerker. Wanneer een klant om wattenstaafjes vraagt gaat het echter helemaal mis, zowel Rein als Quinty hebben geen idee waar dit product ligt. Benieuwd hoe ze zich uit deze situatie weten te redden? Dan moet je maar snel gaan bekijken naar deze nieuwe Later als ik Groot ben. Rein en Quinty nemen het ook nog op tegen elkaar in een Challenge, waarbij ze de prijs van producten moeten raden, zijn deze hoger of lager dan het vorige artikel? En jij kan natuurlijk meeraden...


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we met kinderen van 9-13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Ze krijgen een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleef je een mooi avontuur. Abonneer je op dit kanaal en druk op het belletje 🔔 om vanaf niets meer te missen 👀.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Kruidvat.

Comments


bottom of page