top of page

BOODSCHAPPEN RACE | MARIT (12) WIL SUPERMARKT MANAGER WORDENWERKEN ALS SUPERMARKTMANAGER

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als supermarkt manager. Welke verantwoordelijkheden heeft een manager? Wat voor opleiding heb je daar voor nodig? En hoe is het om leiding te geven aan personeel? De 12-jarige Marit is vaak in de supermarkt te vinden omdat zij haar slechtziende oma helpt met boodschappen doen. Daardoor weet Marit het al zeker: later als zij groot is wil zij supermarktmanager worden. Het beroep spreekt haar aan, omdat ze graag mensen wil helpen, maar ook om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt en om processen te kunnen verbeteren. Volgens Marit zijn niet alleen klanten belangrijk, maar juist ook de collega’s.


Rein van Duivenboden verrast Marit terwijl zij bij haar oma op bezoek is. Daarna neemt Rein Marit mee om een dag te werken bij supermarkt Lidl. Marit krijgt de verantwoordelijkheid om het personeel te stimuleren om ervoor te zorgen dat de winkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen goed gevuld zijn. Ook moeten ze denken aan het contact met klanten.

Whaaa...wat doen jullie hier nog? Tijd is geld! Go Go Go.

Marit voert samen met Rein een sollicitatiegesprek en ze strijden tegen elkaar in een Challenge, waarbij ze ieder zo snel mogelijk door de winkel moeten racen om de juiste boodschappen in hun winkelwagen te verzamelen. Wie deze Challenge wint en of de sollicitant wordt aangenomen? Je ziet het in deze nieuwe aflevering van 'Later als ik Groot ben'.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door LIDLComments


bottom of page