top of page

SUPERMARKT MEDEWERKER | PIZZA CHALLENGE MET JASMIJN (11)VAKKENVULLER IN EEN SUPERMARKT

Deze week: in een supermarkt werken. Wat voor werktaken zijn er allemaal in de supermarkt? Op welke afdelingen kun je allemaal werken? En wat is het verschil tussen een supermarkt en een foodmarkt? De 11-jarige Jasmijn lijkt het helemaal geweldig om in een supermarkt te werken, vooral kassa draaien lijkt haar tof. De hele dag bliepen. Ze heeft van haar vader een bonnetjesprikker gekregen, zodat ze thuis alle bonnetjes kan verzamelen. Volgens Jasmijn moet je goed nadenken als je in de supermarkt werkt want je moet bijvoorbeeld goed weten waar alle producten liggen.


Jochem van Gelder verrast Jasmijn als ze met haar moeder boodschappen aan het doen is in de de supermarkt. Jochem verkleed zich als een personeelslid en als Jasmijn bij zijn kassa komt onthult hij zichzelf als de presentator van 'Later als ik groot ben'. Daarna vertrekken de twee naar de foodmarkt van Jumbo in Breda, waar ze het meteen tegen elkaar opnemen in een Pizza Challenge. Daarna mogen ze vakken vullen, zelf sushi maken en achter de kassa plaatsnemen.

Jochem: ik heb niet veel geluk vandaag. Het is bij mij doodstil aan de kassa. En moet je die van haar zien !

Wie de challenge wint en of Jasmijn het werk echt zo leuk vindt, zie je in deze nieuwe aflevering van 'Later als ik Groot ben'.Kommentit


bottom of page