top of page

WERKEN OP DE VERSAFDELING VAN EEN SUPERMARKT | DAT WIL ELLA (12) HEEL GRAAGWERKEN OP DE VERSAFDELING VAN EEN SUPERMARKT

De 12-jarige Ella wil later als ze groot is net zoals haar zus in de supermarkt werken. Ze zou het ontzettend leuk vinden om achter de kassa te zitten, maar werken op een versafdeling van een supermarkt spreekt haar aan. En dan vooral bij het brood. Waarom lijkt dat haar zo leuk? Simpel. Omdat het daar altijd zo lekker ruikt naar vers gebakken brood, zegt ze.


Jochem van Gelder neemt Ella mee naar een supermarkt in Zwolle. Daar kunnen ze voor vandaag wel een enthousiaste medewerker versafdeling gebruiken. Ella mag natuurlijk als eerste broodjes klaarmaken op haar favoriete broodafdeling. Als dat voor Jochem niet snel genoeg gaat, komt hij met een idee.

Oh nee, alle belegde broodjes zijn besmeerd met pindakaas ! Wat zullen de klanten daarvan zeggen?

Of zijn idee een hit gaat worden op de broodafdeling van deze supermarkt, dat valt te betwijfelen. He blijft niet bij broodjes maken alleen: Jochem en Ella nemen het tegen elkaar op in een challenge: wie maakt het mooiste boeket bloemen? En ze mogen beiden ook even achter de kassa plaats nemen... wie van de twee is het meest klantvriendelijk? Kortom, een spannende en gevarieerde blik achter de schermen op de versafdelingen van een supermarkt. Ga er maar eens lekker voor zitten.
Comments


bottom of page