top of page

MANAGER VAN EEN BIOSCOOP WORDEN | MOON IS GEK OP FILMSMANAGER VAN EEN BIOSCOOP WORDEN

Moon wil het allerliefste popcorn scheppen en de allernieuwste films kijken. Daarom wil zij later misschien wel manager van een bioscoop worden. Om te ontdekken of deze droombaan ook echt bij haar past, heeft Moon zich opgegeven voor 'Later als ik Groot ben'.


Nadat Jochem haar verrast in de klas gaan ze samen naar de Hogeschool van Utrecht om te kijken of er een geschikte opleiding is om manager of directeur te worden. Ze ontmoeten er studenten en vragen ze het hemd van het lijf. Samen met Jochem werkt ze aan een leuke opdracht: het maken van een plattegrond voor een event rondom de première van haar favoriete film. Moon blijkt over veel fantasie te beschikken.


En dan is het tijd voor de werkdag. Daarvoor zijn we te gast bij de supergrote bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Moon wordt hier voor één dag de baas. Zo moet ze ervoor zorgen dat de taken goed verdeeld worden onder het personeel dat vandaag werkt. Het blijkt nog een flinke rommel te zijn in een van de zalen en dat terwijl de bioscoopbezoekers zo arriveren en naar hun film willen gaan kijken. Werk aan de winkel dus. Lukt het haar om alle bezoekers en het personeel van de bioscoop tevreden te houden? Is dit ook daadwerkelijk haar droombaan? Dat zie je in deze aflevering van 'Later als ik Groot ben'.


En denk je na het zien van deze uitzending: "Hé, deze plek ken ik ergens van". Dat kan kloppen. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is namelijk ook dé plek waar wij het Later als ik Groot ben LIVE EVENT organiseren. Een leuke dag waarop jij kan komen snuffelen aan allerlei soorten beroepen en kennis kan maken met misschien wel jouw droombaan. Meer weten of dit event? Kijk dan hier.Kommentare


bottom of page