top of page

MEDEWERKER ATTRACTIEPARK | DE DROOMBAAN VAN KATJA (13). ZE WERKT EEN DAGJE BIJ MADURODAMATTRACTIEPARK MEDEWERKER WORDEN

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als attractiepark medewerker bij Madurodam. Wat voor verschillende werkzaamheden zijn er te doen? Waar moet je goed in zijn? En heb je ook tijd om zelf van alle toffe attracties te genieten?


De 13-jarige Katja is al in veel attractieparken geweest, vooral de sociale kant van het werk spreekt haar aan waarbij je elke dag weer mensen een leuke dag kan bezorgen. Katja en haar ouders zijn wel eens haar jongere broertje kwijt geraakt in een pretpark, toen is hij goed opgevangen door de medewerkers. Katja weet nog goed hoe aardig de mensen waren.


Jochem van Gelder verrast Katja terwijl ze met haar moeder Madurodam wil bezoeken. Samen beginnen ze de werkdag bij de ingang om kaartjes te verkopen en te controleren. Vervolgens mogen ze poffertjes bakken en gaan de twee bij de verschillende attracties mensen begeleiden. Zo moeten ze verkleed als KLM personeel o.a. ervoor zorgen dat mensen een goede zitplek krijgen in The Flying Dutchman. Of ze alle mensen ook enthousiast weten te krijgen wordt getest met een Challenge. Wie deze wint? Je ziet het in deze nieuwe aflevering van 'Later als ik Groot ben'.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door MADURODAM en door Doctor SquishComments


bottom of page