pagina-content
 

 Later als ik Groot ben LIVE EVENT 

Op zondag 1 december 2019 organiseerde SHH Productions, in samenwerking met Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, het allereerste 'Later als ik Groot ben' EVENT. Een interactieve beroepsoriëntatie dag voor kinderen uit de bovenbouw. Bijna 600 kinderen en hun ouders/verzorgers kwamen naar deze eerste editie en daarmee was het evenement uitverkocht.

 

Op een interactieve wijze konden kinderen kennis maken met diverse beroepen uit diverse sectoren. Van een straaljager besturen in een simulator, het volgen van EHBO workshops, het leren omgaan met verstandelijk beperkten, een wand leren beschilderen tot aan de kneepjes van het vak visagist leren....het was allemaal mogelijk. De kinderen werden feestelijk onthaald op de rode loper door Jochem en zijn speciale gast voor deze dag, Sterre Koning. 

 

Na een verplichte pauze van ruim een jaar komt dit event terug. En wel op zondag 15 mei 2022, wederom bij Kinepolis in Utrecht. Wij zijn dit event nu aan het organiseren en vragen bedrijven, brancheverenigingen en anderen belanghebbenden zicht te melden bij de productent voor deelname/aanwezigheid op deze carrièrebeurs voor de bovenbouw. Meer informatie over het programma en wat er zoal te doen zal zijn, volgt snel.

LAIGB_EVENT_COLLAGE.jpg

BEKIJK DE AFTERMOVIE

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR