pagina-content
 

 Later als ik Groot ben LIVE 2022 

Op zondag 15 mei 2022 organiseerde SHH Productions de tweede editie van het 'Later als ik Groot ben' Live Event. De carrièrebeurs voor de bovenbouw. Een interactieve beroepsoriëntatie dag vol beleving en spel. Omstreeks 800 kinderen uit het hele land hebben dit event bezocht. Dit event werd gehouden in en om Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. 

 

Deze editie vierde we met Stichting Petje af die dit jaar 15 jaar is geworden. Kinderen uit het hele land kwamen naar Utrecht om hier samen met ons het feestje te vieren.  

 

Op een interactieve wijze maakten jullie kennis maken met diverse beroepen. Beroepen voor denkers en voor doeners, voor jongens en voor meiden. Wat dacht je van een fitheidstest op een echte stormbaan van Defensie? Wat moet je allemaal kunnen om broeder op de ambulance te worden? Wat doet een pakketbezorger eigenlijk? Welke banen zijn er allemaal in een ziekenhuis? En...hoe presenteer je eigenlijk het weer op televisie voor een green-screen? RTL weerman William Huizinga liet het je zien. En natuurlijk waren Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden er ook. Daarmee kon jij op de foto tijdens de Meet and Greets.

Binnenkort verschijnen hier de officiële foto's en video van het event. Ook zenden we in de zomer enkele compilaties uit via ons YouTube kanaal. Hou deze goed in de gaten. Hieronder alvast een paar van de foto's die we opgestuurd kregen. 

Als je bent geweest: tof dat je er was. Heb je het gemist? Volgend jaar doen we dit nog eens dunnetjes over. Hou deze pagina in de gaten voor aankondigingen.

 SFEERIMPRESSIE 

 DIT WAS ER ALLEMAAL TE DOEN 

Later als ik Groot ben LIVE 2 - Plattegrond (final).jpg

 MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR