pagina-content
 

  Later als ik Groot ben LIVE  

Op zondag 1 december 2019 organiseerde SHH Productions, in samenwerking met Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, het allereerste 'Later als ik Groot ben' EVENT. Een interactieve beroepsoriëntatie dag voor kinderen uit de bovenbouw. Bijna 600 kinderen en hun ouders/verzorgers kwamen naar deze eerste editie en daarmee was het evenement uitverkocht.

 

Op een interactieve wijze konden kinderen kennis maken met diverse beroepen uit diverse sectoren. Van een straaljager besturen in een simulator, het volgen van EHBO workshops, het leren omgaan met verstandelijk beperkten, een wand leren beschilderen tot aan de kneepjes van het vak visagist leren....het was allemaal mogelijk. De kinderen werden feestelijk onthaald op de rode loper door Jochem en zijn speciale gast voor deze dag, Sterre Koning. Samen presenteerden zij de quiz 'Petje of, petje af' in de grote bioscoopzaal. Na afloop hiervan signeerde Sterre haar zojuist verschenen boek.

 

Bekijk de after-movie van dit leuke event dat wij in 2021 bij voldoende belangstelling willen herhalen. Heb jij als bedrijf of branchevertegenwoordiging belangstelling voor dit onbevangen event, mail de redactie op tv@studiohogeheren.nl

DE AFTERMOVIE

FOTO'S IN EEN FILMPJE

  Dit was er allemaal te doen  

SPONSORS VAN HET EVENT

Dit evenement komt tot ​stand op basis van financiële en inhoudelijke bijdragen van onder meer de volgende bedrijven, brancheverenigingen en (overheids)instellingen.