top of page

STUNTS uithalen in een SPEELPARADIJS | Dat wil LIZZY (12 jaar) later het liefst elke dag doen

Deze week in Later als ik Groot ben: werken in een speelparadijs. Het aantal indoor speelparadijzen is de laatste jaren flink toegenomen. Maar wat voor taken moet je daar als medewerker allemaal uitvoeren? Waar moet je goed in zijn? En op welke manier kan je een verjaardag in een speelparadijs voor kinderen onvergetelijk maken? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.Een dag werken in een speelparadijs van Funzone. Dat is té gek!


De 12-jarige Lizzy wil later als ze groot is graag met kinderen werken. Lizzy’s moeder werkt als gastouder met kinderen waardoor er veel kinderen bij hun thuis over de vloer komen. Deze kinderen zijn heel jong. Lizzy helpt haar moeder graag door met de kinderen te spelen. Rein van Duivenboden verrast Lizzy met een werkdag bij FunZone. Een binnenlocatie met een trampolinepark, een Glow In The Dark midgetgolf en verschillende speelpleinen. Dit is een plek waar Lizzy het prima naar haar zin kan hebben en het liefst de hele dag stunts wil uithalen.


Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren? Dat kunnen wij!


De twee krijgen de opdracht van een medewerker van Funzone om een echt verjaardagsfeest te begeleiden. Ze moeten ervoor zorgen dat de kinderen het goed naar hun zin hebben in het speelparadijs. Maar hoe pak je zoiets aan? Het gaat de twee blijkbaar heel goed af. De vraag is alleen of Rein en Lizzy niet zelf teveel plezier hebben en daardoor de jonge gasten van het speelparadijs uit het oog verliezen?


Rein en Lizzy gaan ook aan het werk bij de receptie van Funzone. Daar ontvangen ze gasten voor de Glow In The Dark midgetgolf. Rein bedenkt ineens dat het een goed idee is als hij les in midgetgolf gaat geven aan de gasten. Daarin gaat hij iets te enthousiast aan de slag. Aan Lizzy de taak om, in de rol van toekomstig manager van Funzone, Rein even hartig toe te spreken. Ze moeten er wel voor blijven zorgen dat vooral de gasten het naar de zin hebben!


Weten hoe deze doldwaze aflevering vanuit een speelhal van Funzone afloopt? Kijk dan snel naar deze aflevering van ‘Later als Ik Groot ben...'


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we of de droombaan die jij in gedachten hebt ook daadwerkelijk bij je past. Je krijgt een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleef je een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: Funzone en door Go VMBO.

留言


bottom of page