top of page

DIERENARTS WORDEN. ROBYNN (12) MOCHT BIJ EEN OPERATIE VAN EEN DIER ZIJN.DIERENARTS WORDEN

Met een huis vol dieren weet Robynn het zeker, ze wil later dierenarts worden. Nu al helpt ze gewonde dieren op straat die in nood zijn door ze mee naar huis te nemen en te verzorgen. Jochem verrast Robynn en hij krijgt direct een rondleiding van haar langs alle dieren in huis. Josefien van het LICG weet alles van (het houden van) huisdieren en kijkt met de twee mee.


Om Robynn te laten meemaken hoe het is om dierenarts te zijn, neemt Jochem haar mee naar het dierenziekenhuis. Daar werkt ze mee in het spreekuur en helpt ze de dierenarts bij de operatie van een gewonde kat. Dat was uiteraard heel spannend maar ook heel erg leerzaam. Robynn mocht instrumenten aangeven. Of ze na deze ervaring nog steeds dierenarts wil worden als ze later groot is, dat zie je in deze aflevering van ons programma.


Heb jij ook een vraag over de verzorging van huisdieren? Of wil je graag een huisdier hebben? Kijk dan bij het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren. Je weet zeker dat de informatie die ze geven echt klopt, want ze laten alles nakijken door deskundigen. Zo weet je of je echt goed bezig bent. Je huisdier blij en jij blij.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren (LICG) en door Medical Pet Shirt.
Comments


bottom of page