top of page

Norah gaat werken in de ouderenzorg. Samen met Rein bakt ze pannenkoeken voor de senioren.

In deze aflevering van Later als ik Groot ben volgen we de avonturen van de 10-jarige Norah, die een passie heeft voor de ouderenzorg en de kraamzorg.


Norah is geïnspireerd door de verhalen van haar oma, die werkzaam is in de ouderenzorg en revalidatie. Ze heeft zelfs al een keer een kijkje mogen nemen op het werk van haar oma en vond het geweldig. Daarnaast trekt het beroep van werken in de kraamzorg ook haar aandacht.


Werken in de ouderenzorg bij Florence


Volgens Norah is het belangrijk om goed met oudere mensen om te kunnen gaan en een goed hart te hebben als je in de ouderenzorg werkt. Ze denkt dat medische kennis nodig is, maar is niet helemaal zeker van welke specifieke kennis. Bovendien gelooft ze dat gezelligheid en leuke activiteiten, zoals poolen, spelletjes spelen en zelfs gymnastiek, essentieel zijn in dit vakgebied.


Norah verkent in deze aflevering haar passie en ontdekt wat het betekent om later in de ouderenzorg of kraamzorg te werken. Samen met Rein van Duivenboden gaat ze een dagje aan de slag in de ouderenzorg. Ze gaan pannenkoeken bakken voor de oudjes en die vallen hopelijk goed in de smaak. Abonneer je nu op ons kanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen van "Later als ik Groot ben".


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we met kinderen van 9 - 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Ze krijgen een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleven ze een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Florence ouderenzorg en door Dr. Squish

Comments


bottom of page