top of page

Junte (10) wil BEVEILIGER worden | Inbraak melding

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als beveiliger. Wat voor verschillende beveiligers zijn er? Wat doe je in de mobiele surveillance? Wat voor opleiding heb je nodig om beveiliger te worden? En wanneer krijg je het welbekende ‘V-tje’? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.De 10-jarige Junte wil later als hij groot is graag beveiliger worden. Junte weet heel goed dat er verschillende soorten beveiligers zijn, zo kun je als bodyguard van de koning werken of een evenement beveiligen. Volgens Junte ben je in ieder geval veel met camera’s aan het werk, moet je stoer zijn en goed voor jezelf kunnen opkomen.


Rein van Duivenboden verrast Junte, terwijl hij met zijn moeder door Rotterdam aan het wandelen is. Samen gaan ze aan het werk bij Trigion, waarbij ze verschillende onderdelen van het werken als beveiliger mogen meemaken. Als eerste nemen Rein en Junte het tegen elkaar op in een Challenge waarbij ze in een restaurant een verdachte situatie moeten ontdekken. Terwijl het restaurant zich vult met mensen wordt er een telefoon gestolen. Lukt het Junte of Rein om te ontdekken wie de dief is?


Daarna mogen ze op de alarmcentrale een melding afhandelen en gaan ze samen met een beveiliger aan het werk in de mobiele surveillance. Ze rijden rondjes in de auto, totdat er een melding binnenkomt. Rein en Junte haasten zich naar de locatie om een controleronde te lopen. Zullen de twee een crimineel op heterdaad betrappen? Wil je weten wat er aan de hand is en waarom het alarm is afgegaan? Je ziet het in deze aflevering van Later als Ik Groot ben.


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we met kinderen van 9 - 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Ze krijgen een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleven ze een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Trigion.

Comments


bottom of page