top of page

HORECA BEVOORRADEN | EEFJE (11) WIL HORECACHAUFFEUR WORDENWERKEN ALS HORECACHAUFFEUR

Deze week: werken als horecachauffeur bij Nabuurs. Nabuurs bevoorraadt de horeca. Ze zorgen ervoor dat alle producten die bijvoorbeeld café's en restaurants nodig hebben, geleverd worden.


Welke opleiding heb je nodig om als vrachtwagenchauffeur te rijden? Wat is het verschil tussen een horecachauffeur en een vrachtwagenchauffeur? En hoe is het om in een vrachtwagen te rijden? De 11-jarige Eefje wil later als ze groot is graag als horecachauffeur werken. Dat lijkt haar super gaaf, Ze heeft nog nooit in een vrachtauto gezeten. Eefje is benieuwd hoeveel tijd je in de vrachtwagen doorbrengt en of je bijvoorbeeld goed moet zijn in topografie.


Rein van Duivenboden verrast Eefje thuis. Hij neemt Eefje eerst mee naar de Sligro. Dat is een hele grote winkel speciaal voor de horeca en winkels. Hier krijgen de twee eerst een topografie challenge. Daarna gaan ze de vrachtwagen vullen en moeten ze de juiste producten uit het magazijn halen. Wanneer Eefje met de expert vertrekt, blijkt Rein niet in de vrachtwagen te zitten. Waar is die nu weer gebleven? Zal hij uit zichzelf de klant weten te vinden en kunnen helpen met het lossen van de goederen? Je ziet het in deze nieuwe aflevering van 'Later als ik Groot ben'.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Nabuurs en door de bordspellen van JumboComments


bottom of page