top of page

AUTOVERKOPER WORDEN | DAT IS WAT ZIGGY (11) HET LIEFSTE WIL. HIJ GAAT SNUFFELEN BIJ VOLVO.AUTOVERKOPER WORDEN

Ziggy kan het haast niet geloven dat Jochem van Gelder van 'Later als ik Groot ben' voor zijn deur staat. Ziggy (11) wil dolgraag autoverkoper worden. Hij is vanaf zijn tweede jaar al gek van auto's en houdt een document bij met daarin alle informatie over auto's. Hij heeft zelf veel speelgoedauto's die hij dan zogenaamd verkoopt aan zijn moeder. Hoe verkoop je een auto? Vraag het Ziggy.


Bij Volvo Hooftman in Alphen aan den Rijn mag hij het beroep autoverkoper in het echt gaan proberen. Ivor Hooftman, verkoopadviseur, neemt Ziggy voor een dagje mee door zijn showroom en geeft hem diverse taken. Ziggy moet proberen aan Jochem een nieuwe Volvo te verkopen. Heeft Ziggy voldoende verkooptalent en krijgt hij deze mooie bak aan Jochem verkocht?.


Een autodealer heeft niet alleen een showroom maar moet tegenwoordig ook online goed zichtbaar zijn. Mensen kijken thuis op Internet vaak naar de verschillende modellen en gaan daarna pas op pad richting een showroom. Jochem en Ziggy gaan daarom samen aan de slag om goede foto's van een nieuwe auto te maken in de fotostudio bij deze autodealer. Jochem probeert natuurlijk weer eens de show te stelen.

Een autodealer moet tegenwoordig ook online goed zichtbaar zijn.

Een toffe opdracht voor iemand die gek van auto's is. Zien hoe dit allemaal afloopt? Kijk dan nu deze aflevering van 'Later als ik Groot ben'; het programma op Internet waarmee jij kunt ontdekken of jouw droombaan ook daadwerkelijk bij je past.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Volvo Cars Nederland.
Comments


bottom of page