top of page

 Pre-recruitment en adverteren 

'Later als ik Groot ben...' is een relevant communicatiepodium voor bedrijven, brancheverenigingen, belangenverenigingen en stichtingen die het bevorderen van werken in hun sector hoog in het vaandel hebben staan. Door het financieren van een uitzending kunnen zij hun vakgebied op indrukwekkende en moderne wijze onder de aandacht brengen bij de jeugd in een productie die met zorg en kwaliteit (onder toezicht van het Ministerie van Sociale Zaken) wordt gemaakt. Met het format planten we belangrijke zaadjes bij kinderen die aan de vooravond staan van belangrijke keuzes op het gebied van leren en (later) werken.

 

Afleveringen blijven altijd beschikbaar op YouTube en zijn daarmee houdbare investeringen. Afleveringen en promo's kunnen door organisaties worden gebruikt in de eigen (sociale media) communicatie. 

"Later als ik Groot ben" is interessant voor merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Wij bieden commerciële ruimte aan merken uit diverse sectoren tegen aantrekkelijke tarieven. Billboards zitten bij ons 'vast' aan de afleveringen en zijn daarmee dus voor een life-time. Adverteren kan in (of rond) de uitzendingen op televisie en op YouTube. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Ruim 70 afleveringen zijn er reeds gemaakt sinds de start van dit programma. Wij maakten onder meer aflevering met de volgende gerenommeerde merken: Scania, Friesland Campina, Tata Steel, Janssen, Kinepolis, Garcia, Volvo, Pedigree, ProRail, DHL, BDO, HEMA, Jumbo en Cosmo Hairstyling.

 Adverteer mogelijkheden 

Werken als uitvinder bij TaTa Steel

Aflevering

We maken een volledige aflevering over jullie vakgebied of een speciale functie binnen jullie vakgebied. Opnames vinden op locatie plaats. Onze redactie bepaalt samen met u de insteek van de aflevering en vertaalt dit naar in een script dat u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator en het logo van het bedrijf komt op natuurlijke wijze in beeld. Soms wordt bedrijfskleding gedragen door kandidaat en presentator om het gevoel van 'werken bij' door kandidaat te versterken. 

Adverteren in Later als ik Groot ben

BILLBOARDING

Billboards en breakbumpers zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards en breakbumpers verhogen uw naamsbekendheid en dwingen respect af binnen uw doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

Adverteren in Later als ik Groot ben

PRODUCT PLACEMENT

U bent leverancier of fabrikant van producten die passen bij de doelgroep van het programma en toegepast kunnen (en mogen) worden binnen het format. Daar dit een format gericht op kinderen is, geldt een streng beleid hierin. In overleg creëren we een of meerdere gebruiks- of toepassingsmoment(en) in de uitzendingen. Ook een Super Product Placement (waarbij presentatie tekst wordt afgestemd) behoort tot de mogelijkheden. Uw product of dienst komt op een duidelijke, edoch natuurlijke wijze, in beeld.

bottom of page