top of page
LAIGB television 2023.jpg

 Pre-recruitment en adverteren 

'Later als ik Groot ben...' is een relevant communicatiepodium voor bedrijven, brancheverenigingen, belangenverenigingen en stichtingen die het bevorderen van werken in hun sector hoog in het vaandel hebben staan. Door het financieren van een uitzending kunnen zij hun vakgebied op indrukwekkende en moderne wijze onder de aandacht brengen bij de jeugd in een productie die met zorg en kwaliteit (onder toezicht van het Ministerie van Sociale Zaken) wordt gemaakt. Met het format planten we belangrijke zaadjes bij kinderen die aan de vooravond staan van belangrijke keuzes op het gebied van leren en (later) werken.

 

Afleveringen blijven altijd beschikbaar op YouTube en zijn daarmee houdbare investeringen. Afleveringen en promo's kunnen door organisaties worden gebruikt in de eigen (sociale media) communicatie. 

"Later als ik Groot ben" is interessant voor merken die zich richten op de doelgroep 'gezinnen met kinderen'. Wij bieden commerciële ruimte aan merken uit diverse sectoren tegen aantrekkelijke tarieven. Billboards zitten bij ons 'vast' aan de afleveringen en zijn daarmee dus voor een life-time. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan nu contact met ons op.

We maakten ondertussen meer dan 100 afleveringen van dit programma. Weten met welke merken we dit deden? Download dan de PDF met referenties. Hopelijk mogen wij jullie daar binnenkort aan toevoegen.

 Adverteer mogelijkheden 

Werken als uitvinder bij TaTa Steel

AFLEVERING

We maken een aflevering over jullie vakgebied of een speciale functie binnen jullie vakgebied. Opnames vinden op locatie plaats. Onze redactie bepaalt samen met jullie de insteek van de aflevering en vertaalt dit naar in een script dat u voor opname ter review krijgt voorgelegd. De naam van het bedrijf wordt genoemd door de presentator en het logo van het bedrijf komt op natuurlijke wijze in beeld. Soms wordt bedrijfskleding gedragen door kandidaat en presentator om het gevoel van 'werken bij' door kandidaat te versterken. 

Adverteren in Later als ik Groot ben

BILLBOARDING

Billboards en zijn krachtige naamsvermelding aan het begin en einde van het programma. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Billboards verhogen naamsbekendheid en dwingen respect af bij de doelgroep. Het is een advertentievorm waarmee een snelle ‘top of mind’ positie kan worden bereikt.

Adverteren in Later als ik Groot ben

PRODUCT PLACEMENT

Producten of diensten die passen bij de doelgroep van het programma kunnen worden getoond. Daar dit een format gericht op kinderen is, gaan we hier zorgvuldig mee om. In overleg creëren we een relevant gebruiksmoment in de uitzending(en). Bijvoorbeeld als afscheidscadeau voor de kandidaat als blijk van waardering voor zijn/haar inzet tijdens de snuffelstage.

bottom of page