top of page

Sterre (12) wil CONTENT CREATOR worden

Deze week in Later als ik Groot ben: werken als Content Creator. Welke opleiding kan je volgen om content creator te worden? Wat moet je als content creator allemaal doen? Hoe blijf je op nieuwe creatieve ideeën komen? En waar zorg je voor op de afdeling Employer Branding? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.De 12-jarige Sterre is nu al de hele dag bezig met Instagram en andere Social Media. Haar account is in een korte periode enorm gegroeid, waardoor ze kleding en make-up van bekende merken krijgt opgestuurd. Sterre organiseert zelf via haar social media shootparty’s, waarbij andere meiden op de foto mogen bij een bekende fotograaf op een toffe locatie. Sterre is benieuwd hoe ze later als ze groot is als content creator aan het werk kan.


Rein van Duivenboden gaat met Sterre een dag werken bij B&S, een bedrijf dat ervoor zorgt dat producten van grote merken dagelijks beschikbaar zijn om te kopen. Het bedrijf heeft meerdere content creators aan het werk om zowel de producten te promoten als het bedrijf zelf. Rein en Sterre gaan aan het werk op de afdeling Employer Branding, maar niet voordat ze getest worden op hun spelling… Wie weet elk woord goed te spellen en deze Spelling Challenge te winnen?


Daarna mogen ze een artikel schrijven over een collega, over hoe het werken bij het bedrijf is en gaan ze een TikTok filmpje opnemen. Sterre krijgt als content creator de leiding over de opnames waarin Rein meespeelt. Lukt het Sterre om goede aanwijzingen te geven en een leuk filmpje te maken? Dat zie je in deze aflevering van Later als Ik Groot ben.


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we met kinderen van 9 - 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Ze krijgen een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleven ze een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions www.shhproductions.nl.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door B & S.

コメント


bottom of page