top of page

ONDERHOUDSMONTEUR WORDEN | ANNE (12) WIL KLUSJESVROUW WORDENONDERHOUDSMONTEUR WORDEN

Onderhoudsmonteur worden is het beroep dat deze week centraal staat in Later als ik Groot ben. In de hoofdrol: de 12-jarige Anne. Anne houdt ervan om met gereedschap bezig te zijn en dingen mooi te maken. Anne doet graag klusjes met haar vader en ze vindt het niet erg om vies te worden. Anne heeft eerder meegedaan aan een bouwwedstrijd waarbij ze tweede werd. Ze denkt daarom dat klusjesvrouw worden helemaal bij haar past.


Rein van Duivenboden verrast Anne thuis, waarna ze het tegen elkaar opnemen in een Challenge: Herken het gereedschap! Weet jij het verschil tussen een waterpomptang en een hamer?

Anne: Deze challenge is 'piece of cake' voor mij. Ik ken alle gereedschappen op mijn duimpje.

Als onderhoudsmonteur heb je veel gereedschap nodig. Er is zoveel gereedschap! Hoe hou je dat uit elkaar. Marcel werkt bij woningcorporatie Rochdale in Amsterdam. Zij verhuren en onderhouden huizen. Marcel neemt Rein en Anne mee om klusjes in huis uit te voeren als echte onderhoudsmonteurs. Ze gaan een cv ketel bijvullen en iets fixen aan een deur dit klemt. Of Rein en Anne voor het vak gemaakt zijn.....dat zie je in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben.Comments


bottom of page