top of page

ERGOTHERAPEUT WORDEN | SOPHIE (11) TEST ROLSTOELERGOTHERAPEUT WORDEN

Ergotherapeut worden staat deze aflevering centraal staat in Later als Ik Groot ben. In de hoofdrol: De 11-jarige Sophie. Sophie wil later als ze groot is het liefste kinderen helpen, waardoor een beroep ergotherapeut haar enorm aanspreekt. Al vanaf 3 jaar oud riep ze dat. Sophie helpt nu ook al graag andere mensen, zo helpt ze vaak in de klas haar zwangere juf.


Presentator Rein van Duivenboden verrast Sophie thuis en neemt haar vervolgens mee naar de praktijk Meer Ergo van Selma Humblet. Selma heeft een challenge voor Rein en Sophie. Ze moeten met zogenaamde rugklachten en gebruikmakend van een hulpmiddel kousen proberen aan te trekken. Dat is zo makkelijk nog niet.

Hoe dan? Ik krijg deze kous onmogelijk aangetrokken met dit hulpmiddel !

Wie van de twee heeft de meeste handigheid hierin? Daarna is het tijd om een echte client te bezoeken. Petra is afhankelijk van een rolstoel. Sophie helpt Petra met een bedbeugel en daarna ondergaat Sophie hoe het is om in een rolstoel boodschappen te doen. Zal deze ervaring nieuwe inzichten brengen bij Rein en Sophie? Je ziet het in deze aflevering van Later als Ik Groot ben.Comments


bottom of page