top of page

HOTELMANAGER worden voor één DAG, de DROOM van de 13-jarige Fiene wordt WERKELIJKHEID

Deze week in Later als ik Groot ben: Werken als hotelmanager. In Nederland hebben we zo’n 4000 hotels. Wat doet een hotelmanager? Weet jij waar je als manager van een hotel allemaal verantwoordelijk voor bent? En hoe zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt? En waar moet je als hotelmanager allemaal goed in zijn?


Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze nieuwe aflevering van Later als ik Groot ben. De 13-jarige Fiene droomt ervan om later als ze groot is hotelmanager te worden. Ze heeft dan ook al bedacht om te gaan studeren aan de hotelschool. Fiene ziet een leidinggevende functie voor haar zelf weggelegd. Ze neemt nu al vaak het voortouw als er iets geregeld moet worden.Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is een flink groot hotel; daar valt als Hotelmanager áltijd wat te doen.


Rein van Duivenboden gaat met Fiene werken bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Het hotel heeft 93 hotelkamers, 9 vergaderzalen en een groot terras. Daar valt dus genoeg te doen. Omdat een hotelmanager controles uitvoert op de roomservice, nemen Rein en Fiene het meteen tegen elkaar op in een Challenge. We gaan kijken wie het beste is in een bed opmaken. Er staat ook zeker iets op het spel bij deze challenge: de verliezer moet de hele kamer schoonmaken. En dat wil je natuurlijk echt niet !&$#


Bedden controleren en taartjes proeven tijdens werktijd; het hoort er allemaal bij hotelmanager worden.


Hotelmanager Fleur laat Rein en Fiene zien dat je als manager best een hoop afspraken in je agenda hebt staan. Zo gaan ze vandaag nieuwe taartjes proeven om te bepalen welke er op de menukaart mag komen te staan. Taartjes proeven onder werktijd is natuurlijk helemaal geen straf. Maar het als hotelmanager natuurlijk niet alleen hosanna. Fiene krijgt de belangrijke taak om een vergadering te leiden met het managementteam. Fiene moet er namelijk voor zorgen dat er 100.000 euro beschikbaar wordt gesteld voor de inrichting van het nieuwe restaurant. Dat is een heleboel geld! Oef, dat is dus best belangrijk dat deze presentatie vlekkeloos verloopt.


Benieuwd hoe Fiene dit gaat doen en of zij het voor elkaar krijgt om het geld bij elkaar te krijgen? Bekijk dan snel deze aflevering van ‘Later als Ik Groot ben...'


Over Later als ik Groot ben


In Later als ik Groot ben kijken we of de droombaan die jij in gedachten hebt ook daadwerkelijk bij je past. Je krijgt een toffe snuffelstage van één dag. Samen met Jochem van Gelder of Rein van Duivenboden beleef je een mooi avontuur. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan via de website.


Contact met de producent


Heb je vragen over Later als ik Groot ben? Stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl of kijk voor meer informatie op de website van producent SHH Productions.


Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: Postillion Hotels.

Comments


bottom of page