© 2019 SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. | Wilhelminakade 147 | 3072AP Rotterdam | 010-4134579 | tv@studiohogeheren.nl

Lees hier ons Privacy Statement

  • LAIGB op YouTube
  • LAIGB op Instagram
  • LAIGB op Facebook

  Onze kandidaten en hun droombaan  

Uit de vele aanmeldingen die wij ontvangen voor het programma kiezen elke keer een aantal kandidaten die op pad gaan met Jochem. Hieronder zie je alle toppers die op snuffelstage zijn geweest. Lees wat ze graag willen worden (en waarom) en bekijk de aflevering. Ben jij enthousiast om mee te doen en heb ook jij een droombaan? Meld je dan aan als kandidaat via deze pagina.

YOUTUBE SPECIALS

Isabella Kanyi | Stylist | Online

Isabella’s grote passie is mode en daar is ze ook hele dagen mee bezig. Ze naait haar eigen jurkjes en stylet haar vriendinnen regelmatig. Wanneer Jochem haar thuis verrast showt ze hem haar favoriete outfits en als ze de perfecte heeft gevonden, neemt Jochem haar mee naar een bekend kleding merk, Garcia. Daar mag ze haar eigen trui ontwerpen en een model stylen voor het nieuwste lookbook.

Robynn | Dierenarts | Online

Met een huis vol dieren weet Robynn het zeker, ze wil later dierenarts worden. Nu al helpt ze gewonde dieren op straat die in nood zijn door ze mee naar huis te nemen en te verzorgen. Jochem verrast Robynn en hij krijgt direct een rondleiding van haar langs alle dieren in huis. Om Robynn te laten meemaken hoe het is om dierenarts te zijn, neemt Jochem haar mee naar het dierenziekenhuis. Daar werkt ze mee in het spreekuur en helpt ze de dierenarts bij de operatie van een gewonde kat.

Please reload

SEIZOEN 3 RTL4 (2019)

Luana Stuart | Basisschool juf

Luana wil later als ze groot is voor de klas staan. Jochem verrast haar in haar eigen klas en neemt haar vervolgens mee naar InHolland om te kijken bij de lerarenopleiding. Daar mag ze proberen of ze de lesstof kan verwerken in een liedje. Tijdens de werkdag gaan Jochem en Luana naar basisschool De Nieuwe Haven in Rotterdam. Daar gaat ze lesgeven aan groep 7 en leest ze als een echte juf de zinnen van het dictee voor.

Chloe Duong | Medicijn ontwikkelaar

Chloe is een slimme meid en wil later graag een medicijn tegen Alzheimer ontwikkelen om veel mensen te helpen. Samen met Jochem gaat ze naar de Universiteit Leiden om te kijken hoe een medicijn zich verspreid in het lichaam. Tijdens de werkdag neemt Jochem haar mee naar Janssen, een bedrijf dat medicijnen ontwikkelt. Ze neemt DNA af bij proefpersonen om te onderzoeken en moet bepalen of de behandeling aanslaat, zou het haar lukken?

Joelle Bosch | Jongerenwerker

Joelle is ontzettend zorgzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Als er ruzies zijn op het schoolplein dan doet ze alles wat ze kan om het op te lossen. Om later als een echte jongerenwerker aan de slag te kunnen, bezoekt ze samen met Jochem de opleiding Social Work. Ook mag Joelle een dagje meelopen met Youssef. Hij werkt als jongerenwerker in de wijk Crooswijk in Rotterdam. Als een ware jongerenwerker gaat Joelle aan de slag en helpt ze de jongeren met hun problemen.

Jula Romijnders | Vlogger

Jula wil twee dingen worden, fietsenmaker of vlogger. Aangezien haar opa en vader allebei fietsenmaker zijn, neemt Jochem haar mee in de wereld van de vloggers. Want wat moet je allemaal weten van een camera en hoe belangrijk is geluid? Bij camera.nu wordt Jula helemaal startklaar gemaakt om te werken als een echte vlogger. Om erachter te komen hoe het leven van een vlogger eruitziet, mag ze een dagje meelopen met haar grote voorbeeld, vlogger Sterre Koning. 

Bjorn Klever | Vakantiepark eigenaar

Bjorn wil niets liever dan zijn eigen vakantiepark en heeft het ook al helemaal bedacht. Een vakantiepark met pinguïns en iglo’s en iedereen die hij kent mag er werken. Jochem verrast hem thuis en neemt hem mee naar de opleiding Recreation & Hospitality. Daar mag hij een plattegrond maken van zijn vakantiepark en moet hij nadenken over de custom journey. Om te zien hoe het er in het echt aan toe gaat, gaat Jochem met Bjorn naar vakantiepark de Leistert en mag hij een eigen activiteit bedenken.

Fleur Sanders | Verpleegkundige gehandicaptenzorg

In deze aflevering zien we Fleur. Ze helpt graag mensen en wil dit later het liefste doen binnen de gehandicaptenzorg. Voordat Fleur kan meedraaien met een verpleegkundige, bezoekt ze samen met Jochem de Hogeschool van Amsterdam. Daar praat ze met studenten en mag ze sondevoeding voorbereiden op pop Maartje. Voor de werkdag neemt Jochem Fleur mee naar woongroep de Otter waar ze de cliënten helpt met verschillende klusjes. Als een ware verpleegkundige meet ze de bloeddruk en fietst ze een rondje met een bewoner.

Djaino Sandiman | Glazenwasser

Djaino wil of piloot of glazenwasser worden, dus dat hij de hoogte in wil, is wel duidelijk. Samen met Jochem reist hij af naar het oosten van het land om te leren welke technieken een goede glazenwasser moet beheersen. Om te kijken of hij geschikt is mag hij een examen afleggen waarin zijn doorzeemtechniek beoordeeld wordt. Tijdens de werkdag gaan Djaino en Jochem op pad met een echte glazenwasser. Deze heeft speciaal voor Djaino een heel groot gebouw uitgezocht, met heel veel vieze ramen. Zal hij alles schoon krijgen?

Tessa de Vos | Docent Nederlands

Tessa houdt ontzettend veel van leren en is er dan ook heel goed in. Haar lievelingsvak is Nederlands en haar grote voorbeeld is haar huidige juf Amanda. Tessa wil dan ook heel graag Docent Nederlands worden. Jochem verrast Tessa in de klas bij juf Amanda en neemt haar mee naar Hogeschool Rotterdam. Daar test hij haar kennis over de Nederlandse taal. Als deze goed genoeg blijk te zijn, mag Tessa tijdens de werkdag zelf een hele les voorbereiden en uiteindelijk haar eigen les geven aan derdejaarsleerlingen.

Moon de Kock | Bioscoop directeur

Moon wil het allerliefste popcorn scheppen en de allernieuwste films kijken. Daarom wil zij later de directeur worden van een bioscoop. Nadat Jochem haar verrast in de klas gaan ze samen naar de Hogeschool van Utrecht om te kijken of er een geschikte opleiding is. Samen met Jochem werkt ze aan een plattegrond voor een event van een première van haar favoriete film. En tijdens de werkdag is ze de grote baas van Kinepolis in Utrecht. Lukt het haar om alle bezoekers tevreden te houden?