pagina-content
 
 Info voor ouders en verzorgers 

Overtuig u ervan dat uw kind zich opgeeft om een uiterst waardevolle en leuke ervaring op te doen in het kader van zijn/haar droomberoep. Op televisie of op YouTube komen is natuurlijk erg leuk maar mag niet de hoofdreden van deelname zijn.

 

Er volgt een screening waar ouders en kind bij zijn. U en uw kind hebben een telefonisch gesprek met iemand van de redactie. Als uw kind wordt geselecteerd stellen wij u daarvan op de hoogte. Voor uw kind blijft dit uiteraard een verrassing. Opnames nemen een paar uur in beslag. Bespreek een deelname aan het programma met de school. Het wordt veelal beschouwd als waardevolle investering in de ontwikkeling van het kind. De school kan echter verlangen dat de opnametijd wordt ingehaald of verslag wordt gedaan van deze bijzondere ervaring.  

 

Het meedoen aan 'Later als ik groot ben...' is een spannende gebeurtenis. Camera, geluid, een regisseur...het maakt snel een hoop indruk. Uiteraard stellen wij alles in het werk om dit hele traject zo plezierig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Dat is ons ervaren productieteam zeker toevertrouwd. Wij nemen geen onnodige risico's bij de uit te voeren praktijkopdrachten en volgen nauwlettend de richtlijnen inzake COVID-19. Wij hebben de plicht om voor uw kind een ontheffing op het verbod (BOVK) van kinderarbeid aan te vragen en staan bij de uitvoer van dit programma onder streng toezicht van het Ministerie van Sociale Zaken. Een geruststellende gedachte. 

 

Er worden geen vergoedingen gedaan. Niet aan het kind. Niet aan u. 

 

Als u zich in deze aanpak en spelregels kunt vinden vult u samen met uw kind het aanmeldformulier in. Wie weet zien wij u en uw kind terug bij een van de komende opnames van het programma. Over het selectieproces (en de uitkomst hiervan) wordt niet gecorrespondeerd. Dit is geheel ter discretie van de programmamakers. Mocht u nog vragen aan ons hebben, schroom deze dan niet te stellen. Dat kan per e-mail op tv@studiohogeheren.nl.