pagina-content
 Info voor ouders en verzorgers 

Overtuig u ervan dat uw kind zich opgeeft om een uiterst waardevolle en leuke ervaring op te doen in het kader van zijn/haar droomberoep. Op televisie komen is natuurlijk erg leuk maar mag niet de hoofdreden zijn.

 

Er volgt een screening waar ouders en kind bij zijn. Uw kind maakt dan kennis met de redactie en met Jochem. Eenmaal geselecteerd rekenen wij er uiteraard op dat u alles in het werk stelt om geplande opnames doorgang te laten vinden. Opnames nemen 2 dagen (verspreid) in beslag. Bespreek (na selectie) dit initiatief van uw kind met zijn/haar docent. Het wordt in veel gevallen gezien als waardevolle investering in kennis. De school kan echter verlangen dat de opnametijd wordt ingehaald.  

 

Het meedoen aan een televisieprogramma is een spannende gebeurtenis. Uiteraard stellen wij alles in het werk om dit traject zo plezierig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Dat is ons productieteam toevertrouwd. Ook zullen wij geen onnodige risico's nemen bij de uit te voeren praktijkopdrachten. Wij hebben de plicht om voor uw kind een ontheffing op het verbod (BOVK) van kinderarbeid aan te vragen en staan bij de uitvoer van dit programma onder streng toezicht van het Ministerie van Sociale Zaken. 

 

Er worden geen vergoedingen gedaan. Niet aan het kind. Niet aan u. 

 

Laat u kind zo uitgebreid formuleren waarom hij/zij graag een kijkje gaat nemen in een van de genoemde vakgebieden. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat u het verhaal doet. Laat dit over aan uw kind. Over het selectieproces (en de uitkomst hiervan) wordt niet gecorrespondeerd. Dit is geheel ter discretie van de programmamakers.

Wie weet zien wij u en uw kind terug bij een van de selectiedagen van het programma.

© 2020 SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. | Gedempte Zalmhaven 617 | 3011BT Rotterdam | 010-4134579 | tv@studiohogeheren.nl

Lees hier ons Privacy Statement

  • LAIGB op YouTube
  • LAIGB op Instagram
  • LAIGB op Facebook