© 2019 SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. | Wilhelminakade 147 | 3072AP Rotterdam | 010-4134579 | tv@studiohogeheren.nl

Lees hier ons Privacy Statement

  • LAIGB op YouTube
  • LAIGB op Instagram
  • LAIGB op Facebook

  Wat wil jij later worden?  

Wat wil jij later worden als je groot bent? De meeste meisjes dromen van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Andere beroepen die hoog scoren zijn wetenschapper, ingenieur, brandweerman of kok. Toch is het de vraag hoeveel van jullie daadwerkelijk weet wat het beroep inhoudt. En wat moet je er allemaal voor leren om het te worden? Je ziet het in 'Later als ik groot ben'. Kinderen uit groep 7 of 8 kunnen zich opgeven voor het programma. Samen met Jochem van Gelder ga je dan op onderzoek uit. Waarom lijkt jou dit beroep zo leuk? Welke opleiding kun je gaan volgen? Hoe ziet een werkdag er uit en hoe wordt je nou daadwerkelijk ingenieur, dokter of schilder? 

ISABELLA GAAT VOOR MODE

ELK WEEKEND OP TV

'Later als ik groot ben...' wordt op televisie uitgezonden bij RTL4. Seizoen 3 is nu elke zaterdagmiddag om 17:00 te zien bij RTL4. Gemist? Kijk dan zondagochtend om 11:00 uur.

ELKE DAG OP YOUTUBE

Abonneer op ons YouTube kanaal. Daar kun je uitzendingen terug kijken die we op televisie uitzonden maar ook speciale afleveringen die je niet op televisie ziet. Bekijk ons social media kanalen voor een kijkje achter de schermen en leuke win-acties.

MEER FUN OP SOCIAL MEDIA

  • Instagram pagina
  • Facebook kanaal
  • YouTube kanaal

Van onze sponsor

STUDEREN KOST GELD

Studeren voor een droombaan kost natuurlijk geld. Je betaalt al snel € 2.000 per jaar aan collegegeld. En dan zijn er nog de boeken, een computer en eventueel huur van een studentenkamer. Maak op tijd een plan en zet geld opzij voor de studie. Bijvoorbeeld met de spaarverzekering van DELA, met 2,00% vaste rente. Valt niet onder het depositogarantiestelsel.

WIL JIJ VLOGGER WORDEN?

Velen van jullie vinden het leuk om, naast 'Later als ik Groot ben', leuke filmpjes te bekijken op YouTube. Sommigen dromen er van om een bekende vlogger te worden. Net als Jula die samen met Jochem ging kijken bij Sterre Koning. Hoe dat allemaal verliep zie je hier. Wil jij ook toffe filmpjes maken maar weet jij nog niet zo goed hoe je dat goed kunt doen? Bekijk dan onze serie tips voor vloggers - aangeboden door CameraNU. 

LAIGB_web_cameranu.jpg

  Mede mogelijk gemaakt door...  

Seizoen 3 van de televisie-uitzendingen van 'Later als ik Groot ben...' worden mede mogelijk gemaakt door de volgende merken:
Unique
uitzendbureau
Kinepolis
Bioscopen
Servero
Slurpfruit
Het Oranje Kruis
EHBO
DELA
verzekeringen
Goliath
Games
Sony
vlog-camera
Cameranu.nl
Foto en video
PIOS
studiebegeleiding
Van Mossel VKV
Onze auto
Vingino
Kinderkleding
Vadobag
schooltassen
Pilot Benelux
Pennen
Bruynzeel
Potloden
ECP
Platform
Meer weergeven
Daarnaast ontvangen wij budget van brancheverenigingen, belangenorganisaties of opleiders die hun vak graag onder de aandacht brengen via dit vermakelijke en leerzame programma voor de bovenbouw.